Rajuja asiakastarinoita

Airu Remontit Oy

”Yrityksemme digimarkkinointia tehtiin jo lähtötilanteeltaan hyvin ja olimme tyytyväisiä edellisen kumppanin toimintaan, mutta Raju pystyi tuomaan laajemman palvelukokonaisuuden pöytään ja tuottamaan enemmän meidän näköistä markkinointia. Kävimme aika hartaasti läpi palavereissa erilaisia markkinointityökaluja ja niiden toimivuutta. Rajun läpinäkyvyys yllätti positiivisesti ja se kuinka itsekin ymmärsin jo alusta asti mitä kaikkea verkon syövereissä voisimme yrityksen eteen tehdä. Yhteistyö toimii hyvin ja olemme aktiivisesti yhteydessä ideoiden, uusien markkinointikulmien ja tekemisen suhteen. Oma arkeni on sen verran kiireistä, että aina ei pysty markkinointia hoitamaan työajan puitteissa. Tämä ei ole Rajun kanssa ongelma vaan puhelimeen vastataan illallakin ja keskustellaan juuri silloin, kun minulle sopii. Eritoten pidän henkilökohtaisesti siitä, että itse työt tehdään tosissaan, mutta hyvällä huumorilla höystettynä sekä hyvässä hengessä.”

Samuli Airu
Toimitusjohtaja
Airu Remontit Oy

Ympäristötukku Oy

”Rajun kanssa läpinäkyvyys ja asioiminen on ollut alusta asti selvää. Digitaalisessa asiakashankinnassa meidän tarpeita vastaavan kumppanin valitseminen oli aikaisempien kokemusten perusteella osoittautunut hankalaksi. Nyt kuitenkin homma toimii, kuin ”junan vessa”. Rajusta vastataan ja reagoidaan tarpeisiimme nopeasti ja kokonaisvaltaisesti. Sovitut asiat tehdään hyvin ja vielä hieman päälle. Täytyy todeta, että Rajua kiinnostaa aidosti ainakin meidän kokemuksemme perusteella se, mitä meidän liiketoiminnassa tapahtuu. Tässä kelkassa on hyvä olla.”

Tapio Jokinen
Toimitusjohtaja
Ympäristötukku Oy

Asianajotoimisto Tampereen Lakitalo Oy

”Lähtiessäni Rajun kelkkaan, olin jo pitkään etsinyt palvelevaa digimarkkinointikumppania. Olin ostanut hyvän palvelun toivossa isommilta markkinointitaloilta palveluita, jotka osoittautuivat huonoiksi. Päästessäni katsomaan todellisia lukuja Rajujen kanssa he avasivat minulle mitä verkkosivustollani todellisuudessa tapahtui. Digitoimisto Raju Oy palvelee yritystämme monipuolisesti aina videoprojektien teosta varsinaiseen digimarkkinointiin ja sen analysointiin. Palvelu on nopeaa ja hyvää. Meille on tärkeää palvella omat asiakkaamme mahdollisimman hyvin ja kokonaisvaltaisesti, joten odotamme kumppaneiltamme samaa. Raju on nämä saappaat onnistunut täyttämään mainiosti.”

Aleksi Pakkanen
Toimitusjohtaja
Asianajotoimisto Tampereen Lakitalo Oy

Suomen kaatajat

”Valitsimme Rajun kumppaniksemme, koska Raju käytti jo alussa aikaa paneutuaksemme liiketoimintamme todellisiin markkinointitarpeisiin. Olimme aika skeptisiä ja varovaisia valitessamme uutta toimijaa hoitamaan digitaalista asiakashankintaamme. Täytyy kuitenkin todeta, että valinta osui nappiin. Yksi konkreettinen toimenpide, jonka Raju pystyi tiputtamaan heti markkinoinnin alkumetreillä oli klikkihintamme 8€ per klikkaus  > 1€ per klikkaus, joten aikaisempaan verraten saimme huomattavasti enemmän tulosta samalla sijoitetulla euromäärällä. Itselleni on myös yrittäjänä tärkeää kommunikointi ja ymmärrys siitä mihin yritykseni rahoja käytetään. Rajussa minua palvellaan ja asiat selitetään sekä avataan niin, että ymmärrän miten teknisestikin haastavat asiat toimivat. Voin lämpimästi suositella kyseisen yrityksen palveluita.”

Sami Suomi
Toimitusjohtaja
Suomen kaatajat

Suomen Luontaistukku Oy

Teemme Suomen Luontaistukulle tuloksellista Facebook-, Google Ads- ja uutiskirjemainontaa.

” Me Luontaistukussa olemme erittäin tyytyväisiä Rajun toimintaan ja saamme monipuolisen ja toimivan mainoskattauksen. Luotamme ja tiedämme, että se mitä Raju lupaa, niin sen he toteuttavat. Näin ollen voimme keskittyä meille olennaisiin asioihin ja antaa mainostuotannon ja markkinoinnin heille, jotka sen parhaiten osaavat.

Olli Särkkälä
Toimitusjohtaja
Suomen Luontaistukku Oy