Tule meille töihin - Raju rekry

Rajuja tuumintojamme työstä

Meillä on melkoisen rajuja mietteitä työstä ja sen tekemisestä. Vaadimme ja vaalimme vastuuta niin johdolta kuin työntekijöiltäkin. Vastuun ohella annamme kuitenkin vapautta. Toimistollamme ei tarvitse istua kasista neljään, vaan sinä ihan itse suunnittelet päiväsi prosessien mukaisesti.
 
On ihmisiä, jotka kokevat mielekkäämmäksi tehdä töitä kotoa käsin vaikkapa perhe- tai persoonasyistä. Toiset taas oikein haluavat lähteä toimistolle joka aamu. Kumpikin on täysin ok. Yhteisen linjan ja työhyvinvoinnin nimissä näemme tärkeänä, että oman työn suorittamiseksi löydetään parhaimmat väylät – yhdessä, ilman yksipuolista sanelua. Keskinäinen arvostus ja rehellisyys tekemisessä ovat asioita, joista emme tingi. Rajussa jokaista arvostetaan omana itsenään, sekä yksilönä että yhdessä. 
 
Me Rajut olemme ammattilaisia. Siksi odotamme työntekijöiltämme digikentän tuntemusta, markkinointialan kokemusta ja ammattimaisuutta. Riman olemme nostaneet jo heti alussa korkealle työn tekemisen ja toteutuksen suhteen. 
 
Mahdollisesti yksi rajuimmista ajatuksistamme kuuluu silti seuraavasti: työ on lopulta vain työtä. Se meinaa, että asiat kuten perhe, terveys, hyvinvointi ja jaksaminen tulevat työyhteisössämme aina ensin. Palvelut ja asiakkaillemme toteutettavat ratkaisut ovat juuri niin hyviä, kestäviä ja toimivia kuin niiden myyjät ja tekijätkin ovat. 

Sinustako seuraava raju? 

 
Haluatko olla ammattilainen porukassa, jonka keskellä vallitsee aito, välittävä ja avoimeen keskusteluun kannustava ilmapiiri? Jos vastauksesi on kyllä, Raju on sinun paikkasi.
 
Hyppää mukaan Rajun kelkkaan luomaan edellä mainittujen arvojen mukaista toimintaa ja tekemään työtä, jossa kaikki olemme samanarvoisia tittelistä riippumatta. 
 
Rajussa sinä olet aidosti arvostettu. 
 

Ai niin, lopuksi vielä pari juttua! Spotifyn lisäksi meillä musiikit luukutetaan tarvittaessa aidolla vinyylisoittimella. Arcade-koneitakin välillä hakataan, rajusti tietenkin. Muutenkin raju työnteko vaati rajuja huveja – huvit haemme kaikkien kiinnostuksen mukaan aitoa kohtaamista ja läsnäoloa kunnioittaen, niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin.

Et ole kuitenkaan tulossa lastentarhaan, vaan aikuisten ihmisten työpaikkaan.

Avoimet työpaikat:

Pirkanmaa / Uusimaa

Ei avoimia työpaikkoja