Digitoimisto Raju Oy etsii digimarkkinoinnin ammattilaista

Oletko sinä etsimämme some- ja Google-velho?

Abrakadabra! Nyt olis tekijämiehelle
tai -naiselle rajua hommaa tarjolla.

Digitoimisto Raju Oy hakee tekijäportaaseensa kokenutta taituria some- ja Google Ads -mainontaa loihtimaan sekä analytiikkaa tulkitsemaan. Olet todennäköisesti juuri etsimämme tyyppi, mikäli olet innovatiivinen ja työstäsi aidosti innostuva kovan luokan tekijä, jolla on myös halua sekä kehittää että kehittyä – sillä kuten tiedät, digimarkkinoinnin maailma ei ole koskaan valmis, ja toisaalta uuden oppiminen jatkuu hautaan asti.

Isoa plussaa ropisee
hyvästä kielitaidosta (suullinen ja kirjallinen) sekä vahvasta visuaalisuudesta, mutta lisäksi analytiikan vahva ymmärrys on tällä tontilla merkittävässä roolissa – osaat nähdä asiakkaan luvuista ja kaavioista paitsi sen, miltä historia näyttää, mutta myös sen, miten tulevaisuuteen kannattaisi panostaa.

Mutta emme me pelkästään toivo, vaadi ja pyydä asioita. Ehei, me haluamme myös antaa! Siksi tarjoammekin tehtävään valitulle gurulle reilun palkkauksen sekä nykyaikaisen, rennon ja aidosti avoimeen keskusteluun kannustavan työskentely-ympäristön. Meillä kaikki lähtee siitä, että hommat tulevat hoidetuksi ja asiakkaat erilaisine tarpeineen huomioiduksi, tekipä töitä sitten Nokian toimistolla tai kotoa käsin kalsarit jalassa.

Meillä saat olla myös aivan rehellisesti
Nörtti isolla n-kirjaimella. Positiivinen suhtautuminen valomiekkoihin, ritarihaarniskoihin, video- ja roolipeleihin, flippereihin, postimerkkeihin, dinosauruksiin ja lohikäärmeisiin luetaan ehdottomasti eduksi.

Ja sama, ei niin Rajusti

Etsimme joukkoomme some- ja Google-mainonnan asiantuntijaa vahvalla analytiikan osaamisella. Olet jo kokenut tekijä, mutta kuitenkin valmis oppimaan uutta sekä toisaalta halukas kehittämään myös sisäisiä prosesseja ja toimintatapoja.

Vahvuuksiksi katsomme hyvät kirjalliset ja suulliset valmiudet sekä visuaalisuuden hallinnan. Analytiikan osalta toivomme, että kykenet datan avulla tulkitsemaan paitsi historiaa, myös näkemään kehityskohdat ja soveltamaan niistä toimenpiteet tulevaisuutta ajatellen.

Tarjoamme tehtävään
valitulle reilun palkkauksen sekä modernin, rennon ja avoimeen keskusteluun kannustavan työyhteisön, jossa olet aidosti yhdenvertainen kollegoidesi kanssa. Mahdollistamme myös paikasta riippumattoman työskentelymallin, jossa etätyöhön suhtaudutaan lähtökohtaisesti positiivisesti. Kravatti luetaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hyvä! Pistäs hakemusta, palkkatoivomusta ja ansioluetteloa äkkiä tulemaan osoitteeseen rami@rajut.fi

Paikka täytetään oikean velhon löydyttyä.

Lisätietoa pestistä antaa Rami Halonen, 041 317 4315.