SEM/SEA

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta (SEM/SEA) tavoittaa kohderyhmäsi juuri otollisella hetkellä. Kun potentiaalinen asiakkaasi etsii tietoa tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta, verkkosivustosi näkyy suoraan paraatipaikalla. Tämä taas parantaa merkittävästi sivustosi konversioarvoa. Hakukonemainonnan etuja ovatkin tarkka kohdennettavuus sekä kustannustehokkuus.

Digitoimisto Rajun filosofiana on tehdä hakukonemainontaa hyödyntämällä sekä teknologiaa että inhimillistä pääomaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meillä ihmiset ja koneet työskentelevät yhdessä parhaiden mahdollisten tulosten aikaansaamiseksi. Pitkän linjan asiantuntijoidemme käsissä laitteiden tarjoama data ja analytiikka jalostuvatkin toimivaksi kokonaisuudeksi. Tekoäly, koneoppiminen ja automaatio ovat toki hyviä työkaluja, mutta pelkästään niillä ei saada kaikkea potentiaalia irti.

Asiantuntijaosaamisesta on lyömätöntä etua esimerkiksi hakusanamainontaan liittyvissä hakusanatutkimuksissa, verkkokauppojen ja muiden sivustojen analytiikan tulkinnassa, käynnissä olevien mainoskampanjoiden optimoinnissa sekä tavoitteiden seurannassa ja yhä parempiin konversioihin tähtäämisessä. Kaiken tekemisen rinnalla kulkee aina henkilökohtainen asiakaspalvelu ja raportointi.

Ihmislähtöinen toimintamallimme tukee myös hakusanamainonnan ja hakukoneoptimoinnin yhteistyötä, jolloin sivustosi yleinen hakukonenäkyvyys paranee entisestään.

 
 
 
 
 

Tätä Raju sinulle tarjoaa

Ihminen + data = laatu

Asiantuntijan kokemus ja koneen tarjoama data yhdessä mahdollistavat parhaat tulokset. Ihmisvoimin tapahtuvan tekemisen arvoa ei voi liikaa korostaa hakusanamainonnassakaan.

Kohti konversioita

Tähtäämme tekemisessämme konversioiden kasvattamiseen kustannustehokkaasti. Suunnittelemme hakusanat, räätälöimme kohderyhmät ja optimoimme kampanjat tarkasti.

Asiakaspalvelu ja raportointi

Meillä sinua palvelee aina aito ihminen. Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja asiakkaan tarpeiden kuunteleminen määrittelevät meidät myös yrityksenä. Mottomme on: ilman teitä ei ole meitä.

Hakusanamainonta johtaa potentiaaliset asiakkaat sivustollesi kustannustehokkaasti

Google Ads -hakusanamainontaan pääset kiinni verrattain pienelläkin sijoituksella. Kustannustehokkuutta tukee se, että mainoksiasi näytetään vain tarkasti räätälöidylle kohderyhmälle sekä se, että maksat vain toteutuneista klikkauksista. Avullamme saat konversiot kasvuun ilman, että budjettisi kohoaa samaa tahtia.

Voit lähestyä meitä oheisella lomakkeella ja kertoa omista tarpeistasi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme lisää tarjoamistamme digimarkkinoinnin ratkaisuista!

Ota meihin yhteyttä ja kerro omista tavoitteistasi, niin pistetään rattaat pyörimään!

 
 
 
 

OTA YHTEYTTÄ