Digitoimisto Raju Oy etsii AsiantuntijamyyjäÄ nokialle

Miksi Raju on olemassa?

Rajun olemassaolon ydin koostuu omista ajatuksistamme ja arvoistamme. Halusimme yksinkertaisesti lähteä toteuttamaan yritystoimintaa näiden arvojen pohjalta. Samalla huomasimme tällaiselle ajattelulle olevan kysyntää asiakaskuntamme keskuudessa.  Perustamisen jälkeen olemmekin nukkuneet yömme hyvin. Pidämme siitä mitä teemme, ihan aidosti. 

Rajun arvot

Rajun toimintaa ohjaavat arvot. Ne yhdistävät meitä, auttavat päätöksentekoprosessissa ja konkretisoituvat työssämme asiakkaitamme kohtaan. Yritys ilman arvoja on sama kuin maksalaatikko ilman rusinoita: sopii joillekin, mutta ei ole meidän tapamme toimia. Sinun ja meidän arvojemme tulee kohdata. 

Mitä haemme ja missä olemme?

Haemme ihmistä, joka haluaa olla mukana kasvavan yrityksen kehittämisessä. Ihmistä, joka aidosti haluaa vaikuttaa työhönsä ja yrityksen tuottamaan arvoon. Tulosta syntyy, kun asiat tehdään oikein ja nautitaan siitä tärkeimmästä – matkasta. Nyt etsimme myynnin ammattilaista täydentämään rivejämme. Rajun taival on vasta alussa. Siksi sinulla onkin oiva tilaisuus lähteä valitsemaan niitä polkuja, joita kuljemme yhdessä.

Myynnin ammattilainen

Haluatko olla ammattilainen porukassa, jonka keskellä vallitsee aito, välittävä ja avoimeen keskusteluun kannustava ilmapiiri? Jos vastauksesi on kyllä, Raju on sinun paikkasi.

Hyppää mukaan Rajun kelkkaan luomaan edellä mainittujen arvojen mukaista toimintaa ja tekemään työtä, jossa kaikki olemme samanarvoisia tittelistä riippumatta.

Rajussa sinä olet aidosti arvostettu.

Rajuja tuumintojamme työstä

Meillä on melkoisen rajuja mietteitä työstä ja sen tekemisestä. Vaadimme ja vaalimme vastuuta niin johdolta kuin työntekijöiltäkin. Vastuun ohella annamme kuitenkin vapautta. Toimistollamme ei tarvitse istua kasista neljään, vaan sinä ihan itse suunnittelet päiväsi prosessien mukaisesti.

On ihmisiä, jotka kokevat mielekkäämmäksi tehdä töitä kotoa käsin vaikkapa perhe- tai persoonasyistä. Toiset taas oikein haluavat lähteä toimistolle joka aamu. Kumpikin on täysin ok. Yhteisen linjan ja työhyvinvoinnin nimissä näemme tärkeänä, että oman työn suorittamiseksi löydetään parhaimmat väylät – yhdessä, ilman yksipuolista sanelua. Keskinäinen arvostus ja rehellisyys tekemisessä ovat asioita, joista emme tingi. Rajussa jokaista arvostetaan omana itsenään, sekä yksilönä että yhdessä.

Mitä me tarjoamme sinulle

Timanttinen osaaminen tulee avuksesi meidän puolesta.

Korvaus tehdystä työstä ja tuloksesta on tämän alan parhaimmistoa. 

Auttava ja mukava työyhteisö. Ilot ja murheet jaetaan ja niissä eletään mukana.

Kellon voit pitää kädessä tai kotona, meillä ei tuntikortteja leimailla ja työpiste ei tarvitse olla meidän toimistolla.

Palkkiot voivat olla muutakin kuin vain rahaa, aikaa ja vapautta?

Lounaskortit ilman muuta, pitäähän sitä ihmisen syödä.

Jos tänne asti pääsit

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Jussi Torikka – 045 107 1207