Rajun keskiössä ovat asiakkaat omine yksilöllisine tarpeinensa. Palvelumme perustuu ihminen edellä, tekniikka perässä -toimintamalliin. Ilman todellista vuorovaikutusta ja perehtymistä asiakkaan liiketoimintaan markkinointikumppani ei voi koskaan saavuttaa tilaa, jossa mainontaa ja markkinointia tehtäisiin huipputasolla. Miksi tyytyä keskinkertaisuuteen? Meille teknisesti ja ensiluokkaisesti tuotetut palvelukokonaisuudet ovat päivänselviä asioita, mutta ainoatakaan asiakastamme emme pidä itsestäänselvyytenä. Emme tee oletuksia, vaan kuuntelemme asiakkaan tarpeita aina tarkalla korvalla. Näin voimme hoitaa työmme kunnolla – ja kunnialla. 
 
Alati muuttuvassa markkinointikentässä kykenemme lyömään pöytään muutamankin valttikortin. Voittavan värisuoran muodostavat fokusointi, ketteryys, kommunikointi ja huipputasolla oleva tekninen osaaminen. Sekalaisten projektien haalimisen sijaan keskitymme tarkasti ja segmentoimme suuntaustamme. Rajun ote tarkoittaa asioihin tarttumista: asiakkaillemme aika on rahaa, joten töitä ei meillä roikuteta keskeneräisinä. Saatamme projektit maaliin siten, ettei asiakas ole pelkästään tyytyväinen. Asiakkaan hymy ruokkii meitä, yhdessä tekemisen riemu ja onnistumiset puolestaan ohjaavat meitä eteenpäin. 
 
Luottamus ansaitaan näytöillä osaamisesta sekä pitkäjänteisellä työnteolla. Sesonkipainotteisista markkinointipanostuksista ei välttämättä sen suurempaa triathlonia saa aikaiseksi, mutta toteutamme ne kaikkein pienimmätkin markkinoinnin ja mainonnan toimenpiteet arvojemme mukaisesti ja sillä vakavuudella, että impakti toimivuudesta on havaittavissa ja todennettavissa. 
 
Läpinäkyvyys ei ole sana, jota käyttäisimme osana markkinointijargonia tai viljelisimme muuten vain huviksemme. Olemme aina kokeneet tärkeäksi näyttää ja osoittaa asiakkaillemme, kuinka markkinointia tehdään ja miten se toimii. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse olla markkinoinnin ammattilainen – me kyllä hoidamme sen puolen – mutta mielestämme sinun on hyvä ymmärtää, mitä tehdään, miksi tehdään ja miten mikäkin toimii. Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat palvelua ihmiseltä, joka visioi ja auttaa yritystäsi saavuttamaan sen maksimaalisen potentiaalin. Koneet ovat välineitä, mutta luovan työn, ideoinnin, visioinnin ja kommunikoinnin hoitaa liiketoiminnastasi oikeasti välittävä kaveri.
 

ON NE RAJUJA

Tampere

 

Rami Halonen 
Tuotanto, Partner
rami(at)rajut.fi
+358 41 317 4315

 

Jussi Torikka
Toimitusjohtaja, Partner
jussi(at)rajut.fi
+358 45 107 1207

Helsinki

 

Tommi Kekkonen
Digikonsultti
tommi(at)rajut.fi
+358 50 350 8820