SOME

SOMEMAINONTA

Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia markkinoinnin näkökulmasta. Tarkasti kohdennettavalla somemainonnalla tavoitat kohderyhmäsi eri somealustoilla: Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Saat viestisi näkymään juuri siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi viettävät aikaansa. Valitsemalla kumppaniksesi Digitoimisto Rajun saat käyttöösi kokeneen tiimimme. Toimivalla suppilomarkkinoinnilla ja toteutuksellisesti laadukkailla mainoksilla herätämme tehokkaasti oikeiden ihmisten huomion.

Sosiaalisessa mediassa tapahtuva mainonta mahdollistaa yrityksille monia tulokulmia. Olipa tavoitteenasi sitten kasvattaa firmasi tai brändisi tunnettuutta, hankkia lisää liidejä tai ihan vain mainostaa suoraan myymiäsi tuotteita tai palveluita, somemarkkinointi on näihin kaikkiin lyömätön työkalu. Somemainonnasta hyötyvät niin B2C- kuin B2B-yrityksetkin.

Niin kutsuttua suppilomarkkinointimallia hyödyntämällä kykenemme tavoittamaan ihmisiä ostopolun eri vaiheissa: heitä, jotka vasta harkitsevat ostoa sekä heitä, jotka ovat jo lähes valmiita tekemään ostopäätöksen. Myös uudelleenmarkkinointi toimii somessa erinomaisesti.

Jokaisella somealustalla – Facebookilla, Instagramilla ja LinkedInillä – on omanlaisensa profiili ja käyttäjäkunta. Markkinoinnissa voidaan keskittyä vain yhteen kanavaan tai kampanjoida monikanavaisesti. Usein monikanavallisuutta hyödyntävä mainonta kannattaa, sillä eri kanavissa samanaikaisesti tapahtuva markkinointi tukee laajempaa kokonaisuutta ja tavoittaa erilaisia ihmisiä.

 
 
 
 
 

Tätä Raju sinulle tarjoaa

Kanavat haltuun

Kampanjoimme joko yhdessä somekanavassa tai luomme monikanavaisen ratkaisun. Tavoitamme kohderyhmäsi tehokkaasti ja huolehdimme siitä, että viestisi huomataan.

Mitattavia tuloksia

Somemarkkinoinnissa kaikkia tuloksia pystytään seuraamaan ja mittaamaan tarkasti. Saat aina ajantasaista tietoa markkinoinnin toimivuudesta ja tavoitteisiin yltämisestä.

Asiakkaita palvellen

Jokainen asiakas on meille ykkönen. Teemme työtämme teidän takianne ja teitä palvellen. Läpinäkyvyys ja luottamus ovat perusarvojamme, joiden pohjalta teemme laadukasta somemainontaa.

Teknisesti edistyksellistä sekä idearikasta somemainontaa

Markkinoinnissaan Digitoimisto Raju yhdistää teknologian ja ihmislähtöisen osaamisen parhaat puolet. Mainonnan tukena meillä toimii moderni dataoppiminen, mutta lopullisesta toteutuksesta huolehtii aina ihminen, kokenut digimarkkinoinnin ammattilainen. Teemme asiakkaillemme teknisesti vaativaa ja edistyksellistä markkinointia unohtamatta idearikkaita toteutuksia ja laadukasta sisällöllistä viestintää. Tarkkojen kohdennusten ansiosta saamme tuotua viestisi julki tavalla, joka herättää kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissasi kanavasta riippumatta.

Heräsikö mielenkiintosi? Haluaisitko tietää enemmän somemainonnasta? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 
 
 
 

OTA YHTEYTTÄ