REKRY - Digimarkkinoinnin asiantuntija

Digitoimisto Raju on Nokialla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Tuotamme asiakkaillemme tuloksellista ja läpinäkyvää some- ja hakukonemarkkinointia. 

Asiakaslähtöisyys onkin meille sydämen asia – meillä asiakkaat yksilöllisine tarpeineen ja toiveineen ovat aina kaiken tekemisen keskiössä. Painamme duunia jokaisen kokonaisuuden, mainoskampanjan ja markkinointitoimenpiteen eteen niin hyvin, että saamme nukuttua yöllä levollisin mielin. 

Nyt meillä on akuutti tarve vahvistaa tuotantoamme jo kannuksensa ansainneella tuloksellisen maksullisen mainonnan osaajalla. 

Edellytämme, että hallitset sekä Google- että somemainonnan ja osaat pyörittää niin yksittäisiä kampanjoita kuin laajempia monikanavaisia kokonaisuuksia. Myös video- tai graafinen osaaminen lasketaan eduksi. 

Pääset osaksi tiimiä, josta löytyy yhteensä kymmenien vuosien edestä digimarkkinoinnin kokemusta. Siksi on tärkeää, että sovit joukkoon: intohimo ja uteliaisuus omaa alaa kohtaan sekä jatkuva halu oppia lisää ovat tärkeitä piirteitä. Etsimmekin paitsi tekijää, myös ihmistä. 

Rajun työntekijät nauttivat hyvistä eduista, kuten kilpailukykyisestä palkasta, jonka päälle tulee aidosti kannustava ja palkitseva bonusjärjestelmä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää niin omaa osaamistasi kuin yrityksemme toimintaa eteenpäin.

Meillä voit työskennellä konttorilla tai etänä kotoa käsin. Kyseessä on kuitenkin aikuisten ihmisten työpaikka, jossa luottamus hommien hoitumiseen on kaiken A ja O. 

P.S. Jos myynti on enemmän sinun juttusi, ei haittaa – meillä on paikkoja auki myös hyville myyntityypeille.

Marko Santala
+358 44 989 3810